zamów za darmo!

BOSKI PLAN WIEKÓW

Książka próbuje za pomocą wersetów Biblijnych odpowiedzieć na pytania:

• czy to co nas otacza
  • czy to co nas dotyka
  • i to w jakim kierunku zmierza nasza cywilizacja

ma jakiś głębszy sens?

Liczby

5,5 miliona

Rozdanych egzemplarzy na całym świecie

350 stron

Wersetów Biblijnych, które ukazują Boży Plan względem każdego człowieka

15 kazań

Które zmuszają do refleksji i zachęcają do indywidualnej relacji z Bogiem

Idea

Książka „Boski Plan Wieków” to pierwsza z sześcioczęściowej publikacji, której pierwsza miała miejsce 1886 roku w USA. Wielu amerykanów na przełomie XIX/XX wieku przebywało w życiowym chaosie, nie wiedząc po co żyją i gdzie ich życie zmierza. Był to czas rewolucji przemysłowej, więc społeczeństwo się szybko zmieniało, zmieniały się także wyzwania dnia codziennego, zaczęły pojawiać się pytania, na które przewodnicy religijni i polityczni nie umieli odpowiedzieć.

W XIX wieku w USA, wielu zwracało się do różnych religii, ale tylko Biblia – po raz kolejny – przetrwała próbę czasu. Światło Ewangelii, które poruszyło miliony ludzi na całym świecie zostało zebrane w postaci licznych publikacjach czasopism i wydawnictw religijnych.

Tylko

JEDNA ZASADA

Jedyna argumentacja to wersety biblijne! Książka ta pozwala na zrozumienie drogi człowieka od grzechu i beznadziejności do pokoju i zbawienia w przyszłości. Wlewa ona w ludzkie serca nadzieję, miłość i jednocześnie zrozumienie Bożych dróg postępowania.

100% FREE

Koszt książki, wysyłki i pełnej realizacji zamówienia pokrywa Fundacja 4Rzeki. Wypełniając formularz nie narażasz się na jakiekolwiek koszta i do niczego nie zobowiązujesz się.

Wypełnij formularz

Bez zobowiązań, ukrytych gwiazdek i warunków. Jeśli interesuje Cię ta książka, wypełnij formularz i czekaj na listonosza.